spelsidorna

När Då Då

Hej spelentusiast! Är du nyfiken på när då då spelet? Det är inte bara ett roligt sätt att testa ditt minne, utan också en fantastisk resa genom tiden. Här kommer vi att dyka djupt in i när då då regler, utforska några spännande när då då frågor och se hur när då då extra kort kan göra ditt spel ännu mer intressant. Så, om du älskar spel och historia så mycket som vi gör, fortsätt läsa!

när då då

Om När då då Spelet

När då då är ett sällskapsspel för +2 personer från företaget Kärnan. Gillar du historia tillsammans med allmänbildning så är det här ett spel du bara måste testa! Låt oss ta en närmare titt på när då då spelet och hur du spelar det.

Introduktion

“När då då” är ett spännande spel där du placerar händelser, personligheter och objekt i rätt tidsordning. Frågan är: Invigdes Frihetsgudinnan före LP-skivan? Och blev JFK president innan Ingemar Johansson blev världsmästare i boxning?

Spelsammanfattning

Spelet kan avnjutas av 2-8 deltagare, rekommenderat för ålder 15 år och uppåt. Målet? Skapa en tidslinje med 10 händelser som sträcker sig från forntid till nutid.

  • Ingen nödvändig kunskap om exakta årtal, bara ordna dem korrekt!
  • Antingen chansa för att vinna flera kort på en gång eller spela säkert.
  • Först till 10 kort vinner!

Hur man spelar

Förberedelser

Varje spelare sätter samman sitt tidlås. Alla frågekort blandas och varje spelare drar ett kort. Detta kort placeras framför spelaren med årtal och händelse tydligt visade.

Spelets Mål

Målet är enkelt. Var först med att samla 10 frågekort. Hur? Genom att korrekt ordna händelser, personer och platser i relation till tidigare placerade kort.

Spelets Gång

Spelet börjar med att en spelare slår en färgad tärning. En annan spelare läser frågan från det kort som matchar tärningens färg. Utmaningen? Placera detta kort i rätt tidsordning jämfört med dina tidigare kort.

  • Rätt placering? Behåll kortet och chansa på en till om du vill.
  • Fel placering? Förlora dina nuvarande kort och ge nästa spelare chansen att svara.

Om du bestämmer dig för att inte chansa mer, flytta dina kort under tidlåset. Därefter är det nästa spelares tur. Den första spelaren att samla 10 kort under sitt tidlås vinner!

Tack för att du tog dig tiden att utforska När då då med oss. Med rätt regler, några utmanande frågor och kanske några extra kort blir detta spel en garanterad succé på din nästa spelkväll. Kom ihåg, det handlar inte bara om att vinna, utan också om att njuta av resan genom tiden. Lycka till och ha så kul med ditt spel när då då!